Bedrijvenpark

Ligging en bereikbaarheid

Het Bedrijvenpark “Leyensehof” is centraal gesitueerd in Bilthoven aan de Leijenseweg, kort bij de Soestdijkseweg en zo direct verbonden met de A27 en de A28. 

Op circa 10 minuten loopafstand is er het station Bilthoven met verbindingen richting zowel Utrecht als  Amersfoort. Direct voor het bedrijvenpark is een bushalte gelegen met verbindingen naar Hilversum, Nieuwegein en Utrecht.

Parkeren

Voor de kantoren op het Bedrijvenpark staat er per 50m2 kantoorruimte een parkeerplaats ter beschikking. Voor de bedrijfsruimte bedraagt dat 1 parkeerplaats per 100m2. De parkeerplaatsen zijn gesitueerd tussen en opgedeeld door de groenvoorzieningen waardoor een plezierig beeld ontstaat dat bij het karakter van het bedrijvenpark past. In de praktijk bestaat er een overmaat van ongeveer 25% tussen de geboden parkeercapaciteit en de feitelijke vraag. Er is dus altijd ruimte beschikbaar voor medewerkers van de huurders en hun bezoekers.

Basisinrichting en afwerking

Het Bedrijvenpark dateert van kort voor de eeuwwisseling. Het heeft een degelijke uitstraling in lichte kleuren en is met alle bijbehorende voorzieningen uitgerust. Het Bedrijvenpark is opgebouwd uit drie gebouwen rond eigen wegen, parkeer- en groenvoorzieningen. Vanzelfsprekend zijn alle kantoren voorzien van scheidingswanden en kabelgoten. Aanpassing van de indeling is mogelijk in overleg. In de systeem plafonds is verlichting geïntegreerd, meestal geschakeld d.m.v. bewegingscensoren. 

De verwarming is gestookt op gas met radiatoren. De plaatsing van de radiatoren is afgestemd op variabele indelingen. In de meterkasten komen leidingen binnen met ruim voldoende capaciteit voor elektra en data, internet. De meeste kantoorruimten zijn uitgevoerd met airco units. De centrale ruimten met sanitair, trappen en liften zijn recentelijk gerestijlt en ademen een moderne, lichte sfeer van kwaliteit

Veiligheid

Ook de veiligheid op het Bedrijvenpark is een punt van aandacht. De gebouwen voldoen aan alle eisen ten aanzien van brandveiligheid, vluchtwegen e.d..

Daarnaast is er permanente camerabewaking voor de veiligheid van de huurders, bezoekers en omwonenden.  

 

Huurders

De kantoor- en bedrijfsruimten in het Bedrijvenpark worden gebruikt door zowel grotere als kleinere ondernemingen. Veel van die ondernemingen zijn al langjarig in het Bedrijvenpark als tevreden huurder aanwezig. De ondernemingen zijn werkzaam in een grote verscheidenheid aan branches; electronica, visserij, zorg als fysiotherapie, onderwijs, financiële dienstverlening en overige.

Rembrandt Beheer B.V.

Het Bedrijvenpark Leyensehof is in eigendom en beheer van Rembrandt Beheer B.V.  tevens gevestigd op het eigen bedrijvenpark. Voor u als huurder betekent dat korte lijnen met de beheerder 

Uw vragen worden direct opgepakt en zonder bureaucratie behandeld. Zo staat maatwerk bij ons op een hoog peil. Ook zorgen wij er voor dat het er op het Bedrijvenpark altijd netjes uit ziet.